پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

روزنامه امید ماهین و پایگاه خبری ماهین

پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

روزنامه امید ماهین و پایگاه خبری ماهین

پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

صاحب امتیاز روزنامه امید ماهین ،و پایگاه خبری ماهین:محمد اردی خانی ،سید احمد حسینی
مدیر مسءول:سید احمد حسینی ماهینی
مدیر اجرایی روزنامه اجهان عدالت پایگاه خبری ماهین:محمد اردی خانی
شماره تماس : - 09121851927 - 09128851927 - 09152429177_09114294105 _09363458272 _09190883546
ایمیل : ordukhani.actorct@gmail.com
شماره فکس:02189783992
دفتر مرکزی سعادت اباد خ علامه
شعبه جیحون امام خمینی (ره)
شعبه خ انقلاب میدان فردوسی
شعبه جدید : خ شریعتی سه راه ملک افتتاح
شعبه شهرستان در حال تاسیس خراسان رضوی(مشهدالرضا)
شعبه شهرستان در حال تاسیس خراسان شهرستان چناران_تربت حیدریه

آخرین نظرات

برای باب شدن اشرافی‌گری، به مثابه آفتی جدی و مرگبار برای نظام مقدس جمهوری اسلامی، بین مسئولان دلایل متعددی می‌توان برشمرد که از جمله آنها می‌توان به عدم نظارت قانونمند و کافی بر رفتار مسئولان و نحوه هزینه کرد منابع در اختیار آنها و تخصیص منابع خارج از شمول و نیز عدم دقت مردم در برگزیدن مسئولانی که با ارزش‌های اسلامی آشنا بوده و به آرمان‌های انقلاب پایبند باشند، اشاره نمود ضمن آن‌که تملق‌گویی و بی صلاحیتی اطرافیان نیز در این راستا تاثیر قابل توجهی دارد.

 چند وقتی است اخبار و مشاهدات عینی از تجمل گرایی در میان مسئولان بیشتر از حد انتظار شده است آن هم در دورانی که کشور و مردم با هجمه اقتصادی دشمن روبرو بوده و سختی‌های زیادی را متحمل می‌شوند. با این حال پدیده شوم تجمل گرایی و اشرافی‌گری علی‌رغم منع صریح دین اسلام و توصیه‌های مکرر امام راحل و رهبری به مسئولان نظام نمود بیشتری یافته که جای تامل دارد. در همین رابطه خبرنگار پایگاه 598 در گفتگویی کوتاه دیدگاه دکتر مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران در مجلس را جویا شده است.
مدتی است مجدداً اشرافی‌گری در کشور باب شده به خصوص میان مسئولان و مدیران چرا بعضا مسئولان و مدیران به این آفت مغایر با فرهنگ انقلاب اسلامی دچار شده‌اند؟
برای باب شدن اشرافی‌گری، به مثابه آفتی جدی و مرگبار برای نظام مقدس جمهوری اسلامی، بین مسئولان دلایل متعددی می‌توان برشمرد که از جمله آنها می‌توان به عدم نظارت قانونمند و کافی بر رفتار مسئولان و نحوه هزینه کرد منابع در اختیار آنها و تخصیص منابع خارج از شمول و نیز عدم دقت مردم در برگزیدن مسئولانی که با ارزشهای اسلامی آشنا بوده و به آرمان‌های انقلاب پایبند باشند، اشاره نمود ضمن آن‌که تملق‌گویی و بی صلاحیتی اطرافیان نیز در این راستا تاثیر قابل توجهی دارد.
چه ابزارهایی برای جلوگیری و کاهش این پدیده شوم ضد فرهنگی آن هم در شرایط فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها وجود دارد؟
برای کاهش این پدیده شوم بایستی اولا این‌که باید مردم در انتخاب‌های خودشان چه در مجلس و چه در شوراها و ریاست جمهوری و دیگر انتخابات ملاک‌ها و ارزش‌های اسلامی و انقلابی را مد نظر داشته باشند و ثانیا آن‌که نظارت جدی و همه جانبه بر رفتار مسئولان از سوی دستگاه‌های نظارتی (مشروط بر آن‌که خود مسئولین این دستگاه‌ها به این بلای شوم گرفتار نباشند) اعمال گردد و نیز از حجم بودجه‌های خارج از شمول در اختیار مسئولین کاسته شود و اگر کسانی که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم از سوی مردم انتخاب و به مصادر امور گمارده می شوند از بین کسانی باشند که طعم فقر و محرومیت را چشیده باشند و خود در دوران دفاع مقدس در دفاع از نظام و اسلام دخیل بوده باشند و از تقوا برخوردار باشند قطعا میزان و گستردگی تجمل گرایی و اشرافی گری تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت.
عده ای معتقدند یک مقام ارشد کشوری برای این‌که جلوی بیگانگان و مسئولان سایر کشورها تحقیر نشود و کوچک به نظر نرسد باید ظاهری تجملاتی داشته باشد نظر شما چیست؟
اینکه برخی تصور می کنند داشتن ظاهر متجمل در برابر بیگانگان موجب قدرتمند جلوه کردن آنها و یا نظام می‌شود و برعکس برخورداری از سادگی و عدم تشریفات موجب موجب تحقیر است ناشی از روح حقیر و عدم‌اعتماد به نفس و آشنایی آنها با ارزش‌ها و حقایق اسلام و انقلاب است. الگوی مسئولان در ساده‌زیستی باید امام خمینی و مقام معظم رهبری باشند.
امام (رحمه‌الله علیه) که خود مظهر شکوه و ابهت ملت و نظام اسلامی بود در ساده ترین شرایط می‌زیست و همه دنیا را مبهوت خود ساخته بود و هم ایشان بارها به پرهیز از تجملات وا شرافی‌گری سفارش می‌کرد و می‌فرمود: دولت‌ها بفهمند که قدرت به این نیست که ظرف طلا باشد و ظرف نقره باشد، قدرت به این نیست که پرده‏هاى کذا باشد، بزرگى و عظمت به این نیست که پرده‏هاى کذا باشد و مبل‌هاى کذا باشد از مال این ملت ضعیف! خود ملت توى این غارها زندگى بکند و شما در کاخ‌هاى دادگسترى و در کاخ‌هاى نخست وزیرى؟! تعدیل کنید خودتان را؛ اگر از خودتان شروع نکنید نمى‏توانید اصلاح کنید. وزارتخانه‏ها را اصلاح کنید. (صحیفه امام ج‏6 ص 330)
رهبر فرزانه انقلاب نیز بارها در مذمت و خطرناک بودن روحیه اشرافی‌گری و هزینه‌های بیهوده از بیت المال بدون توجه به ارزش‌ها و تاثیر سوء‌رفتارهای اشرافی بر مردم هشدار داده‌اند از جمله در یکی از فراز ها می‌فرمایند: شما چگونه می‌خواهید محبت و اطمینان مردم را جلب کنید؟ مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال مسایل خودمان رفتیم، به فکر زندگی شخصی خودمان افتادیم، دنبال تجملات و تشریفاتمان رفتیم، در خرج کردن بیت‌المال هیچ حدی برای خودمان قایل نشدیم - مگر حدی که دردسر قضایی درست بکند!- و هرچه توانستیم خرج کردیم، مگر اعتماد مردم باقی میماند؟ مگر مردم کورند؟ ایرانیان همیشه جزو هوشیارترین ملتها بوده‌اند؛ امروزهم به برکت انقلاب ازهوشیارتر ینهایند؛ از هوشیارها هم هوشیارترند. آقایان! مگر مردم نمی‌بینند که ما چگونه زندگی می‌کنیم؟
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۲۲
میر حسن سادات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی