پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

روزنامه امید ماهین و پایگاه خبری ماهین

پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

روزنامه امید ماهین و پایگاه خبری ماهین

پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

صاحب امتیاز روزنامه امید ماهین ،و پایگاه خبری ماهین:محمد اردی خانی ،سید احمد حسینی
مدیر مسءول:سید احمد حسینی ماهینی
مدیر اجرایی روزنامه اجهان عدالت پایگاه خبری ماهین:محمد اردی خانی
شماره تماس : - 09121851927 - 09128851927 - 09152429177_09114294105 _09363458272 _09190883546
ایمیل : ordukhani.actorct@gmail.com
شماره فکس:02189783992
دفتر مرکزی سعادت اباد خ علامه
شعبه جیحون امام خمینی (ره)
شعبه خ انقلاب میدان فردوسی
شعبه جدید : خ شریعتی سه راه ملک افتتاح
شعبه شهرستان در حال تاسیس خراسان رضوی(مشهدالرضا)
شعبه شهرستان در حال تاسیس خراسان شهرستان چناران_تربت حیدریه

آخرین نظرات

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: صنعت پتروشیمی دو نوع خوراک دارد، نوع نخست خوراک مایع است مانند نفتا که به قیمت نفت وابستگی دارد و هم اکنون نیز مجتمع ها با قیمت صادراتی و فوب منهای پنج درصد می خرند و این بدان معناست که پنج درصد از قیمت صادرات این محصول ارزان تر خریداری می شود به این ترتیب، طبیعی است وقتی قیمت نفت کاهش می یابد قیمت این خوراک نیز کاهش یابد.

شعری مقدم گفت: نوع دوم گاز است، قیمت این حامل انرژی مقوله دیگری است، گاز یک محموله ای است که منطقه ای خرید و فروش می شود، برای مثال روسیه هم اکنون هر متر مکعب با قیمت 30 سنت به مصرف کننده می فروشد، آمریکا به تازگی قیمت این کالا را 13 سنت اعلام کرده است و در حوزه خلیج فارس این کالا با اعداد مختلفی فروخته می شود.

معاونت وزیر نفت با ارائه مثالی در خصوص قیمت خوراک گاز در کشورهای حوزه خلیج فارس عنوان داشت: قیمت گاز در کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار متفاوت است و حتی در باره گاز به یک مصرف کننده مجانی داده شد، اما در یک قرارداد بخشی از محصولات به صورت رایگان از تولید کننده تحویل گرفته می شود.

وی ادامه داد: اینها مسائلی است که محاسبه قیمت گاز را دشوار می کند، اما در واقع، قیمت گاز به سیاست های توسعه ای کشور و مسائل خاص منطقه ای بستگی دارد.

شعری مقدم ادامه داد: در توسعه صنعت پتروشیمی با دو وقفه بزرگ روبرو بودیم یکی از این وقفه ها جنگ تحمیلی بود و دیگری تشدید تحریمهای صنعت پتروشیمی که سرمایه و فناوری را محدود کرد و این دو در مقاطعی محدود شد، اما با رفع موانع، شرایط این صنعت به قدری مساعد است که می توانیم سالهای از دست رفته را جبران کنیم.

وی افزود: به طور مسلم با رفع موانع، رشد صنعت پتروشیمی شتاب می گیرد، اما هم اکنون به دلیل کمبود ارز و نبود فناوری توقف داریم و با برداشتن تحریمها دسترسی به این دو منابع زیاد می شود. از طرفی تشنگی ورود غربیها به صنعت پتروشیمی در ایران زیاد است و با برداشته شدن تحریمها شاهد توسعه این صنعت هستیم.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۱۰
میر حسن سادات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی