پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

روزنامه امید ماهین و پایگاه خبری ماهین

پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

روزنامه امید ماهین و پایگاه خبری ماهین

پورتال خبری ماهین و روزنامه جهان عدالت

صاحب امتیاز روزنامه امید ماهین ،و پایگاه خبری ماهین:محمد اردی خانی ،سید احمد حسینی
مدیر مسءول:سید احمد حسینی ماهینی
مدیر اجرایی روزنامه اجهان عدالت پایگاه خبری ماهین:محمد اردی خانی
شماره تماس : - 09121851927 - 09128851927 - 09152429177_09114294105 _09363458272 _09190883546
ایمیل : ordukhani.actorct@gmail.com
شماره فکس:02189783992
دفتر مرکزی سعادت اباد خ علامه
شعبه جیحون امام خمینی (ره)
شعبه خ انقلاب میدان فردوسی
شعبه جدید : خ شریعتی سه راه ملک افتتاح
شعبه شهرستان در حال تاسیس خراسان رضوی(مشهدالرضا)
شعبه شهرستان در حال تاسیس خراسان شهرستان چناران_تربت حیدریه

آخرین نظرات

۶ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

مدیران خانه سینما

يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۲:۳۶ ب.ظ

مدیران عامل خانه سینما در یک نگاه

 

مدیران عامل خانه سینما در یک نگاه

 

1- منوچهر عسگری نسب 1368 – 1371
متولد 1315کرمان ،  دارای مدرک کارشناسی سینما و تلویزیون از دانشکده هنرهای زیبا و کارشناسی ارشد از آمریکا است. شروع فعالیت وی با ساخت فیلم های مستند است و علاوه بر کارگردانی و تهیه کنندگی چند فیلم سینمایی و سریال تدریس کارگردانی در دانشکده صدا و سیما ، مدرسه عالی سوره، دانشکده سینما و تئاتر را نیز انجام می دهد . بخشی از فعالیت هنری وی به عنوان کارگردان و تهیه کننده عبارتند از : پائیز بلند ، هی جو ، خانه در انتظار ، آن سوی مه ، باز مانده ، همسر ، چمدان

2- محمد آقاجانی (1373-1372)

3- تورج منصوری (1375-1374)
متولد 1333 در تهران ، دانش آموخته سینما از دانشگاه اشلند اورگان (آمریکا) ، آغاز فعالیت در سینما با دستیاری یدالله صمدی در فیلم مردی که زیاد می دانست
عمده فیلم ها ( در مقام مدیر فیلمبرداری): جاده های سرد ، آن سوی مه ، مسافران مهتاب ، ایستگاه ، یاد و دیدار ، در مسیر تندباد ، هامون ، ابلیس ، بانو ، امید ، بیا با من ، بلندی های صفر ، جنگ نفتکش ها ، دل و دشنه ، چهره ، ساغر، نان و عشق و موتور هزار ، میهمان مامان ، تقاطع و...
( در مقام کارگردان): هوای تازه ، بازیچه ، فرار مرگبار ، انتخاب

4- احمدرضا درویش (1377-1375)
متولد 1340 در تهران ، دانش آموخته گرافیک و معماری از دانشگاه هنر ،  آغاز فعالیت هنری از 1361 با کارگردانی نمایش های تلویزیونی.
عمده فیلم ها ( در مقام کارگردان): آخرین پرواز ، ابلیس ، آذرخش ، کیمیا ، سرزمین خورشید ، متولد ماه مهر ، دوئل


5- یدالله صمدی (1380-1377)
متولد 1331 در مراغه ، فعالیت در سینما از 1351 با دستیاری کارگردان در سینما و تلویزیون.
عمده فیلم ها ( در مقام کارگردان): مردی که زیاد می دانست ، اتوبوس ، ساوالان ، آپارتمان شماره 13 ، دو نفر و نصفی ، دمرل ، معجزه خنده ، سارای ، شهر آشوب.

6- منوچهر محمدی (1381-1380)
متولد 1335 در تهران ، دانش آموخته جامعه شناسی از دانشگاه تهران ، آغاز فعالیت از 1358 با تهیه کنندگی مجموعه های تلویزیونی در تلویزیون.
عمده مجموعه ها: بوعلی سینا ، خانه در انتظار ، از کرخه تا راین ، مسافر ری ، خاک سرخ.
عمده فیلم های سینمایی: مهاجر ، گربه آواز خوان ، همسر ، من زمین را دوست دارم ، بازمانده ، زیر نور ماه ، ارتفاع پست ، مارمولک و میم مثل مادر.

7- ابوالحسن داودی (1381- 1385)
متولد 1334 در نیشابور ، دانش آموخته کارگردانی از مدرسه عالی سینما و تلویزیون. آغاز فعالیت از 1366 با نگارش مقالات سینمایی و همکاری در نگارش فیلمنامه فیلم پاییزان
عمده فیلم ها (‌در مقام کارگردان): سفر عشق ، سفر جادویی ، جیب برها به بهشت نمی روند ، ایلیا نقاش جوان ، من زمین را دوست دارم،  بوی خوش زندگی ، مرد بارانی ، نان و عشق و موتور هزار و تقاطع.


8- سید ضیاء هاشمی (1385-1383)
متولد 1337 در تهران. آغاز فعالیت  از 1362 در زمینه تهیه کنندگی و پخش فیلم های سینمایی
عمده فیلم ها: دزد عروسک ها ، روز فرشته ، دیدار ، روز شیطان ، اعتراض وپرونده هاوانا

9- سید رضا میرکریمی (1385)
متولد 1345 در تهران. دانش آموخته گرافیک از دانشگاه هنر. آغاز فعالیت در سینما از 1375 با ساخت فیلم های کوتاه.
عمده فیلم ها ( در مقام کارگردان): کودک و سرباز ، زیر نور ماه ، این جا چراغی روشن است و خیلی دور ، خیلی نزدیک.

10- محمد مهدی عسگرپور
متولد 1342 تهران فارغ التحصیل از دانشکده صدا و سیما

سوابق اجرایی
عضو بخش فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی از دوره  تأسیس بنیاد – معاونت واحد جنگ بنیاد سینمایی فارابی
–مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه 2 سیما – قائم مقام مدیر شبکه 2 سیما – مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی
–معاونت هنری سازمان فرهنگی ،  هنری شهرداری تهران – رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل خانه سینما

دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان در دوره های 17 و 18
دبیر بین المللی فیلم فجر  در دوره های 20 و 21
دبیر جشن بزرگ سینمای ایران در دوره نهم
دبیر اولین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران
دبیر اولین جایزه جهانی پوستر ادیان توحیدی


سوابق فیلمسازی:
ساخت چند فیلم کوتاه و نیمه بلند از سال 1366 تا 1368
کارگردانی فیلمهای سینمایی پروازدر نهایت ، قدمگاه ، اقلیما ، هفت و پنج دقیقه
نویسندگی و کارگردانی سریالهای نقطه اوج ، روح ا... ، گلهای گرمسیری

11-سیدرضا میرکریمی (1394)

سیدرضا میرکریمی متولد 1345 تهران، فارغ التحصیل گرافیک از دانشکده هنرهای زیبای تهران است. فعالیت های سینمایی را از سال 1366 با فیلم کوتاه 16 میلیمتری "برای او" آغاز کرد و سپس فیلم های کوتاه 16 میلیمتری تلویزیونی وی سریال های داستانی ماجراهای "آفتاب و عزیز خانم" و "بچه های مدرسه همت " بود که برای مخاطبین کودک و نوجوان ساخته شد. وی همچنین دو مجموعه مستند ورزشی به نام های "از فوتبال تا فوتبال" و "با قهرمانان کشتی " را نیز برای شبکه های تلویزیونی کارگردانی کرد. نخستین تجربه سینمایی او "کودک و سرباز" (1378) جوایز متعدد داخلی و خارجی را برای او به همراه داشت که "بالن نقره ای" جشنواره سه قاره نانت-فرانسه(2000) و "کفش طلایی" فستیوال کودکان و نوجوانان زلین (2001) و "پروانه زرین" جشنواره کودک و نوجوان اصفهان (1378) از آن جمله اند.
"زیر نور ماه" (1379) با جان مایه ای از نقد اجتماعی و مذهبی، نظرهای بسیاری از منتقدین و صاحبنظران را به خود جلب کرد و همانند فیلم قبلی فیلمساز مجموعه ای از جوایز داخلی و خارجی را برای او به ارمغان آورد.
سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر(1379) جایزه بهترین فیلم هفته منتقدین کن (2001) و جایزه بهترین کارگردانی و جایزه ویژه هیات داوران از فستیوال فیلم توکیو(2001) از مهمترین آنهاست. سومین ساخته فیلمساز  "اینجا چراغی روشن است" (1381) در فضایی انتزاعی و با لحنی شاعرانه به صورتی غیر مستقیم به دلمشغولی های دینی و تعارضات موجود جامعه می پرداخت و "سیمرغ بلورین" بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری و بهترین بازیگر مرد را از جشنواره فجر 1381 جایزه ویژه جشنواره آسیا پاسیفیک (1382) را دریافت کرد.
"خیلی دور خیلی نزدیک" (1383) چهارمین فیلم بلند فیلمساز است که باز هم به دلمشغولی های او در پرداختن به باورهای دینی و مسئله تردید و ایمان می پردازد اما اینبار در قالب ملودرامی محکم با ساختاری قوی که استفاده مناسب و مفهومی از لوکیشن های متنوع شهری و کویری ایران به تاثیرگذاری اثر افزوده بود.
این فیلم جایزه "سیمرغ" بهترین فیلم، بهترین فیلمبردار، بهترین صدا، بهترین طراحی صحنه و بهترین چهره پردازی را از جشنواره فجر همان سال از آن خود کرد و سال (1384) به عنوان نماینده ایران برای شرکت در رقابت بخش فیلم خارجی اسکار معرفی شد.
"به همین سادگی" (1386) با ساختاری جدید و قصه ای ساده و با درامی درونی و شخصیت محور تجربه ای کاملا متفاوت نسبت به آثار قبلی فیلمساز ارائه داد، فیلمی که به زندگی زنان خانه دار ایرانی به عنوان بخش مهم، تاثیرگذار و خاموش جامعه می نگریست.
"به همین سادگی" بیشترین نقد و تحلیل را از طرف منتقدین و صاحبنظران حوزه های اجتماعی به همراه داشت و علیرغم داستان ساده و روایت غیر کلیشه ای خود مخاطبین بسیاری را به تماشای خود جلب کرد. جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه از بخش چشم انداز آسیا و جایزه سیمرغ بهترین بازیگر زن بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم از جشنواره فیلم فجر (1386) و همچنین جایزه بهترین فیلم گئورگ طلایی از جشنواره بین المللی فیلم مسکو (1387) و بهترین بازیگر از شانزدهمین دوره جشنواره فیلم وارنا-بلغارستان (1387).
میرکریمی همچنین به عنوان تهیه کننده در تولید آثار مستند بسیاری نقش داشت که از آن جمله ساخت مجموعه 20 قسمتی "سینمای ایران" (1385-1386) است که هر قسمت از این مجموعه به معرفی شخصیت، آثار و دیدگاه های فیلمسازان ایرانی می پردازد.
تهیه کنندگی فیلم "فرش ایرانی" (1385) از دیگر فعالیت های وی در عرصه تهیه کنندگی است. "فرش ایرانی" در 15 اپیزود مستقل که هر قسمت توسط کارگردانان مطرحی چون کیارستمی، مجیدی، مهرجویی، بنی اعتماد و... ساخته شد که "سیمرغ بلورین" بهترین فیلم ملی را در جشنواره فجر (1385) برای میرکریمی به همراه داشت.
یه حبه قند (1390) ششمین فیلم سینمایی فیلمساز است با حال و هوای کاملا ایرانی که شخصیت اصلی آن اعضای یک خانواده سنتی و پر جمعیت ساکن یکی از شهر های مرکزی ایران است. این فیلم به خاطر ساختار ضد پیرنگ فیلمنامه و توجه ویژه به جزئیات در پیریزی بنای روایی خود مورد توجه بسیاری از منتقدین و مخاطبین سینما قرار گرفت و علاوه بر حضور در فستیوال هایی چون منترئال، پوسان، سان فرانسیسکو و سیاتل، همچنین به عنوان نماینده ایران برای شرکت در رقابت اسکار فیلم خارجی 2012 به آکادمی علوم و هنرهای تصویری در آمریکا معرفی شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۴:۳۶
میر حسن سادات

به گزارش احمد حسینی

يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۵۹ ب.ظ


معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه یک :
اجرای زیرساخت های عمرانی خط سفید در 30 معبر شمال تهران
30 معبر شریانی در شمال تهران در راستای اجرای طرح خط سفید با اجرای زیرساخت های عمرانی آماده سازی شدند.
به گزارش روابط‌ عمومی شهرداری منطقه یک، مهندس بهمن محبوبی معاون فنی و عمرانی شهرداری این منطقه  با بیان خبر فوق اظهار داشت : پروژه خط سفید در این معاونت طی سه فاز برنامه ریزی شده است که فاز اول پایلوت به اتمام رسید و فاز دوم که شامل اجرای زیرساخت های عمرانی در شریان های درجه 1 و 2 است در حال اجراست.
وی گفت: در فاز 2 خط سفید 118 معبر شناسایی شدند تا عملیات عمرانی در آنها اجرا شود که با بازدید کارشناسان فقط 30 معبر به خدمات عمرانی نیاز داشتند که دسته بندی شدند و عملیات اجرایی شامل تراش آسفالت ، پخش آسفالت و همسطح سازی جداول و اقدامات حاشیه ای در آنها اجرا شد و در مراحل پایانی قرار دارند.
محبوبی تصریح کرد : در این طرح بیش از 80 دریچه نیز برای آرام سازی جریان ترافیک در مکان هایی که آسفالت پخش شده بود همسطح سازی شدند.

این مقام مسئول با اشاره به اجرای شبکه فاضلاب اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در حدود 64 کیلومتر از شبکه فاضلاب در سطح منطقه باقی مانده است و یکی از خطوط اصلی این شبکه از خیابان شریعتی عبور می کند که اکنون وارد محدوده پل رومی شده که با رسیدن به نزدیک میدان قدس شبکه بالادست منطقه برقرار می شود و همه محلات آماده هستند به این شبکه متصل شوند و تنها بخش باقی مانده محله امامزاده قاسم (ع) است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۵۹
میر حسن سادات

به گزارش سمیه بی کس

يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۵۸ ب.ظ

با هدف رفع معضلات زیست محیطی:

اراضی و فضاهای بی دفاع  منطقه 4 شناسایی شدند

معاون امورشهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از شناسایی و رفع مشکلات زیست محیطی منطقه خبر داد و افزود: طرح پلاک به پلاک با هدف شناسایی تمامی آلاینده های زیست محیطی منطقه 4 اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 حمید ناصحی با اعلام این خبر گفت: به منظور بهبود وضعیت کیفیت محیط زیست شهری و شناسایی معضلات محیط زیستی، بازدیدهای میدانی به صورت پلاک به پلاک در سطح نواحی 9 گانه آغاز و وضعیت کیفیت مکان ها و فضاهایی که منجر به آلودگی محیط زیست (هوا، صوت، آب، خاک و منظر شهری) می شدند مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: بر این اساس، کارشناسان به صورت پلاک به پلاک از مکان هایی که به نوعی نقص در چرخه مدیریت پسماند و بازیافت، ناهماهنگی در کاربری اراضی و فضاهای بی دفاع شهری ایجاد نموده و نیاز به توسعه و یا بهبود در نگهداشت فضاهای سبز شهری و عوامل مخاطره آمیز در حیطه محیط زیست، ایمنی و بهداشتی برای شهروندان می‌گردد بازدید نمودند.

ناصحی در ادامه گفت : گزارشات مربوط به این بازدید تهیه و در اداره محیط زیست جمع بندی گردید ،  سپس با توجه به معایب و نقایص شناسایی شده در سطح هر ناحیه، سهم هر یک از معایب و نواقص مطروحه تعیین و نمودارهای تحلیلی آن ترسیم شد. تا از این طریق بررسی و اولویت بندی اقدامات مدیریتی جهت رفع معضلات برای مدیران ارشد منطقه و شهرداران نواحی نه گانه سازمان تسهیل گردد.

معاون امور شهری و محیط زیست منطقه خاطر نشان کرد: به منظور لحاظ نمودن دیدگاهها و نقطه نظرات شهروندان در بهبود وضعیت محیط زیست شهری، آمار پیامهای 137 منطقه به تفکیک موضوعات شاخص محیط زیستی، در سطح هر ناحیه طی ماه های اخیر مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

 

پیمان ضیایی

مدیر روابط عمومی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۵۸
میر حسن سادات

به گزارش محمد اردی خانی

يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۵۶ ب.ظ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۵۶
میر حسن سادات

به گزارش حسن اردی خانی

يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۵۵ ب.ظ

قدردانی همایون اسعدیان از همراهی اصحاب رسانه

همایون اسعدیان دبیر هفدهمین جشن خانه سینما در متنی از همراهی اهالی محترم رسانه تشکر و قدردانی کرد این متن به این شرح است:

 اهالی محترم رسانه/ دوستان عزیز مطبوعات

جشن هفدهم خوب یا بد با همه کم و کاستی هایش به پایان رسید.

بیش از چهارماه در کنار ما بودید و با تلاش خود مردم و اهالی سینما را در جریان امور قرار دادید بی شک ضعف های بسیار در کار من  و همکارانم بوده است که مسئولیت همه را به شخصه می پذیرم، بخصوص اشکالات فنی پیش بینی نشده در جشن آخر و عدم اطلاع رسانی اسامی برندگان جشن که از این بابت شرمنده همه شما عزیزان هستم.

به هر روی، عذر مرا بپذیرید و بار دیگر بابت همکاری صمیمانه و بدون چشمداشتتان از همگی شما عزیزان سپاسگزارم.

همایون اسعدیان

دبیر هفدهمین جشن سینمای ایرا



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۵۵
میر حسن سادات
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۴۶
میر حسن سادات